Ledig!!

Torsdag morgon

Eller är det förmiddag när klockan är 10? U tell me! Jag sitter för tillfället i min nya morgonrock som jag fick i julklapp. Underbart skön är den! :)
Jag funderar på vad som händer idag. Jag ska nog ta mig en tur till Kalmar hade jag tänkt! Men vad jag ska göra där vet jag inte riktigt. Kolla lite. Äta lite. Får se vad som händer. Kanske ska jag hälsa på Adam? Min gamla klasskompis. Det beror på om han struttar runt på jobbet eller inte. Han jobbar på Helén och Jörgens.

Jaha, jobb till helgen då. Det ska bli skönt att ta det lugnt faktiskt. Men man måste ju planera in något trevligt. Får se om någon är villig att göra mig sällskap. Det är sånt som märks!

Jomen nu pratade jag med Adam. Han jobbar tydligen inte kvar på Helén och Jörgens. Ha! Där ser man :) Han jobbar på det nya glashotellet i Kosta. Han jobbar som Sommeliér där. Kul för han.

Jaha, nehe om man skulle ta och klä på sig och bege sig till Kalmar då.

På återseende!

God morgon!

Onsdag eftermiddag

Ja, god morgon kan man säga. Jag vilade middag. Hehe. Jag jobbade till 1 idag och det blev till att åka hem till morsan direkt för att käka Schnitzel! Det var riktigt gott. Sen kaffe på det. Och en liten kaka som morsan hade bakat igår.

Sen åkte jag hem och la mig i sängen och slocknade rätt fort. Jag sov väl ungefär 2,5 timmar. Det var behövligt och skönt! Ikväll ska jag hem till Koffe som fyller år. =) Hade tänkt att köpa något till han nu när han bjuder på kaffe å allt! :)

Imorgon är jag ledig för jag jobbar till helgen. Ska bli skönt att ta det lugnt faktiskt. Får väl se till att städa lägenheten lite.

Jag ser fram emot till Mars pga 2 anledningar: WipeOut kommer att visas och det ska bli så j****vla kul att se! :D Sen så 20 mars kommer det vara en WipeOut-fest hos Silas (en dansk deltagare) för oss i avsnitt 1 och 2. Det ska bli kul att träffa alla deltagare igen! Ett härligt glatt och verkligen udda gäng! haha!


På återseende!

Feest!

Lördag eftermiddag

Jag stod nyss i köket och höll på att skära upp fläskfilén tills ikväll då jag plötsligt hörde i mitt huvud: "paus" och så gick jag hit. =) Jo det är ju fotbollsfest ikväll med S:t Sigfrid. Jag är ju med i festkommitén så jag har tagit på mig att fixa mat. Så det blir god mat och lite lekar.

Vi hade träning idag på morgonen. En kvart in på träningen trampar jag snett så in i helvete och foten svullnade upp till en bulle. Så det var bara att gå å duscha och halta iväg. Jaja. Så kan det gå :P Ont gjorde det och det gör det fortfarande. *aj!*


"Jag driver inte med dig, men jag vet inte heller om jag menar allvar" Det får vi väl reda på ikväll!


På återseende!

Dags igen

Torsdag kväll

Ja, då var det dags igen. Att skriva alltså. Jag fick mig lite blogg-inspiration när jag läste Towa Lindbergs blogg (http://towalindberg.se/) Hon verkar alltid vara så glad så jag tog tag i mitt bloggande. Ja, iallafall för idag. Hehe.

Alltså det är ofta som tankarna åker tillbaka till veckan i Argentina. Alla otroliga äventyr som hände där nere. Det är verkligen ett minne för livet. =) Underbart! Jag längtar till Mars då det visas. Se hur dom har klippt och se alla andra. ÅÅÅHHH :D Jag vill nuuuuu!

Men nu är man tillbaka i vardagen. Jag jobbade måndag och tisdag men sen på onsdagsmorgonen var jag helt utslagen! Så jag har varit hemma onsdag och torsdag. Men imorgon ska jag jobba innan det är helg. Sen på fredag ska Tova (inte Towa) komma hit. Vi ska käka lite gott och titta på film. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Sen på lördag är det sigfridsfest! Tror det kommer bli riktigt roligt!! =D

Nehe, det får väl räcka för idag.

Glada och söta Towa sista kvällen i Argentina!

Söööta Towa :)


På återseende!

WipeOut i bilder

Onsdag kväll

Jag vet att jag är värdelös på att skriva. Sorry alltså! =/
Men för att muntra upp er tappra läsare kommer här lite bilder från Argentina!


Första svenska gänget i WipeOut 2010
Gladis, Jesus-lover, Modell, Kändis, BÄST, Smålänning, Gul gubbe, Fagmaster

Första svenska gänget i WipeOut 2010

Mellanlandning i Madrid

På flygplatsen i Madrid

Och så var vi framme i Argentina!

Väl framme i Argentina

Gula gubben och jag på Boca Stadium

Gula gubben och jag.

Jag, FCZ-Andreas och modell-Pontus på hotellrummet ;)Härliga Wali posar ;)

Wali

Ett väldigt högt hus i Buenos Aires

Ett högt hus i BA

Josef, Tessan och Camilla på äventyr med Tomten. ;)
Jamen sådär :) Nu har ni lite att titta på iallafall. :) Har ni några frågor får ni gärna ställa dom, dock inget om hur det gick i tävlingen. Hehe. Programmet kommer visas i början av mars. Trots att vi var nummer ett ut på banan visas vi nog som avsnitt nr 2.

På återseende!

WipeOut

Torsdag morgon

Ja, nu ar klockan strax efter 8. Hemma i Sverige ar den ju 12 nu. Det ar lite tidsskillnad. Fyra timmar for att vara exakt!

Jag sitter just nu pa hotellets dator och surfar lite. Hotellrummen ar riktigt fina. Forst ett stort vardagsrum med tv och "kok". Sen ett sovrum med tva lagom stora sangar. Sen en toalett. Sa man lever fint! :) Ja, nu har jag ju sprungit banan, det jag kan saga och for den delen far saga ar att det var riktigt jaaavla kul! En underbar upplevelse att fa vara med bara.
Jag bor med en kille fran Vaxjo, jattetrevlig ar han! Han har nagra sma skona uttryck: Bra tv (nar man ramlar och slar sig osv) sen aven: Fa forunnat (det ar ju inte sa manga som far vara med om detta sa det ar fa forunnat att vara med) Sen blir allt mycket roligare med hans dialekt och nar man val ar har.

Jag har hunnit med en del sightseeing ocksa! Vi var i en gammal stadsdel och vandrade lite...sen sa var vi aven pa Boca Stadium! Boca Juniòrs hemma-arena. Dar har ju tex Maradona spelat. :)

Det har blivit strosande pa gatorna, atit lite god mat. Men servicen pa restaurangerna ar USEL! Det finns ingen ordning pa grejerna. Det ar oftast mer an en servitor och det drojer jattelange innan man far maten. Darfor tar dom fram brod pa brod pa brod. Det gar at en hel del brod i Argentina! :P Men men, det ar faktiskt bara det enda jag kan klaga pa. Allt annat ar toppen har nere! :)

Programmet kommer visas i april-maj och da far ni ha koll pa progam nummer 2. Jag tror det blir sa iallafall! :) Hall utkik!


Pa aterseende!

RSS 2.0