Lite nyheter

Måndag kväll

Ja, jag måste stilla hungern hos mina trogna läsare och skriva mig ett inlägg.

Som dom flesta vet ska jag ju snart ner till Argentina för att vara med i WipeOut. Jag har ju skrivit och även sagt att jag ska ner som "Elvis". Men så blir inte fallet. Det kommer bli något annat. Men vad det blir får bli en överraskning. Hehe. Det kommer bli färgglatt och roligt iallafall.

Jag kommer nyss in från en kall och frisk promenad! Det var skönt på något sätt trots att mina stackars stortår frös!

Jag tänkte dra ett lite längre inlägg men jag är trött efter att ha jobba sju dagar i rad. Imorgon blir det dag nummer 8.  =/


På återseende!

Bara sådär

Torsdag kväll

Ja, bara sådär blev jag sugen på jordgubbskräm med kall mjölk efter träningen. :) Och ja...bara sådär blev jag sugen på lite Cliff Richard när jag satt här framför datorn :) Och när jag satt här framför datorn blev jag sugen på ett blogg-inlägg för att glädja mina trogna läsare. Om jag har några kvar nu när det inte blir så ofta.

Imorgon är det fredag och helg! =) Det gillar jag. Jag har lite ärenden till Kalmar imorgon. Annars har jag inga planer. Kanske att gå på Chili på en fredag för första gången. Jag var ju där förra helgen. Men då var jag där på en lördag. Jag och 10 till. Haha. Men jag hade mycket trevligt.

Annars då? Ja, jag åker ju snart till Argentina. Det är mindre än en månad kvar. Det är sjuukt! Haha! I tisdags var jag och blev intervjuad och fotad för Nybro tidning. Så köp den imorgon! =)

Nehe, nu ska jag väl snart hoppa i säng å sleepa. Så man orkar helgens bravader, vad dom nu blir!


På återseende!

RSS 2.0