För dåligt

Fredag morgon

Usch, jag är för dålig på att skriva här nu. Men får göra ett försök idag. =)
Vad händer i helgen då? Jo, jag ska kanske laga lite mat till en kompis idag. Får se hur det blir med det. Sen ska jag in till Kalmar en sväng, göra lite ärenden o de. Sen ikväll ska jag kolla på fotboll. S:t Sigfrid mot Johansfors. Det blir spännande. Jag tror vi gör en bra match och vinner med 3-2. Mille gör 2 mål och Sohyo 1. =)

Lördag vet jag inte än vad som händer. Kanske följer med brorsan in till Kalmar och Springbreak. Vore kul faktiskt.
Sitta i gräset med en kall och njuta av det vackra vädret som det ska bli.

Sen på söndag är det match med b-laget. Vi ska möta Emmaboda C. Usch, jag hatar att möta dom. Gamla gubbar som är skitbra på att spela fotboll, men dom är bra på att spela fult också. Dom 2 gånger jag har varit med och mött dom har en gubbe filmat till sig en straff varje gång. Fan om han gör det en gång till.
Men vi ska ta dom den här gången!!

På återseende!

Hej!

Torsdag kväll

Nu har jag internet igen. Får se om jag orkar skriva något. Inte mer än att det är snart helg och jag längtar!På återseende!

=)

Torsdag kväll

Det går bra nu!
På återseende!

Oj oj

Tisdag eftermiddag

Nu har jag hjälpt farsan å slängt massa jord o grejer. Även lastat massa grus och lagt i trädgården. Han fixar och ska ha ölandssten på gräsmattan. Så jag har varit duktig och hjälpt till på min lediga dag. Men jag känner att det kanske inte var det bästa för min rygg. Jag har fått väldigt ont på sistone. Det är fan inte bra!

Men ikväll ska jag iallafall med och göra A-lagsdebut i Vissefjärda. Förmodligen blir det på bänken som målis. Men det vore skitkul om jag fick stå. =D Men vi får se hur det blir på fredag om jag får stå då. Sånt som märks.

Jag är kass på att skriva, jag vet. Men jag orkar inte alltid. Ni får nöja er med det som skrivs.


På återseende!

Dags igen

Lördag kväll

Jaha, nu får jag väl skriva igen. Jag hade ett litet uppehåll. Jag hade ingen lust att skriva bara. Det har jag väl inte nu heller men måste informera alla mina läsare. Hehe. Var på 29 igår. Det var jävligt kul. Dansade som en idiot. Gjorde säkert bort mig en hel del. Men vafan, man måste ju bjuda på sig själv! =D


På återseende!

Idiot

Fan vad blåst. Gå upp tidigt när man börjar sent. Sovit lite har jag gjort med.Kanske på återseende

RSS 2.0