Jobbe..

Torsdag morgon

Idag är jag lite seg efter träningen igår. Vi hade en lätt träning och avslutade med internmatch. Inget kul alls när backlinjen spelar rakt till motståndarna utanför straffområdet så dom kommer fria. Sen avslutade vi med fotbollstennis. =)

Jobbar kväll idag, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju fest visserligen, men då måste man ta sig ut på landet. Så det blir nog till att köra dit antar jag. Känns som det får bli det. Kanske hälsa på en kompis om hon nu inte ska ut å supa :P

Jag har inte så värst mkt planerat i helgen. Ska kanske åka och kolla på fotboll i Kosta. Ta några bärs. Aldrig fel ^^


På återseende!

Jobb idag

Onsdag morgon

Jaha, idag jobbar man kväll. Sen efter det blir det fotbollsträning. =D
Snart är det valborg också. Lutar nog åt grillfesten på landet :P Hehe. Men jag slutar vid sex så jag vet inte riktigt hur det blir än. Men har vi inte match imorgon förresten? Nej...på fredag var det visst. Mot Kosta. =) B-laget har inte premiär förrens 10 maj. Då blir det match mot Örsjö. Nice!
Nehe, nu ska jag äta upp min frukost.


Snart Eskilstuna!  "/


På återseende!

Jag gillar...

Jag gillar Dr. Pepper
Jag gillar att jag har fått en nytändning till att spela fotboll
Jag gillar att ligga hemma i soffan och titta på tv
Jag gillar att vara i centrum
Jag gillar mitt jobb
Jag gillar Elvis
Jag gillar att bara vara mig självLedig

Måndag eftermiddag

Jaha, idag har jag varit ledig. Sov enda till halv 10. Jätteskönt! =D Det är sent för mig numera. I vanliga fall vaknar jag runt 8 och det suger ju.
Jag gick upp och betalade lite räkningar. Aldrig roligt ju, men det är ett måste. Sen bestämde jag mig för att åka in till Kalmar för att leta upp en sommarjacka. Men när jag väl kom in till Kalmar var det skitväder! Usch! Jag hade ingen lust alls att gå i affärer. Så jag sket i det, gick å käkade stekt salt sill på 4 Kök istället. Sen pös jag bort till City Gross och shoppade lite istället =D
Åkte hem till ett helt underbart väder! Så jag bytte kläder och gick mig en promenad! Jag har börjat fatta tycke för att vara ute och gå. Jätteskönt.


Snart Eskilstuna =)

På återseende!

Helg

Fredag morgon

Jaha, då vart de fredag igen. Fast det blir en lugn helg för min del. Jobbar ikväll och helgen.
Ikväll ska jag kolla på seriepremiären S:t Sigfrid - Flygsfors/Gadderås. Det blir en tuff match men jag tror endå att Sigfrid tar hem matchen med 3-2.


På återseende!

Städning

Jag har tagit bort alla mina inlägg nu. Det har stått en del olämpliga saker enligt vissa. Enligt mig har det stått en (jävligt) olämplig sak. Fast jag förstod det dock inte när jag skrev utan har blivit tillsagd pga detta. För att det inte ska bli några missförstånd har jag då tagit bort alla mina inlägg. Men det är en sak jag undrar, OM det är någon som tar illa upp varför inte gå till mig direkt?? Ta det med mig så jag kan förklara om det är någonting som behöver redas ut. Jag tycker att man kan vara så ärlig iallafall. Vem man pratar med spelar ingen roll. Är det inte bättre att gå till källan direkt? Jaja, strunt samma. Nu är det som är gjort, gjort och för att inte ställa till med några missförstånd har jag iallafall tagit bort alla inlägg och ska börja om på nytt från och med nu. Med en liten extra tanke om vad och hur jag skriver. För folk kan vrida och vända på saker som dom själva vill. Det gör mig bara irriterad...
 

På återseende!

RSS 2.0