Jerka!

Måndag förmiddag

Jerry Williams! Jävla rock-gubbe det där! Snart 70 bast och rockar fortfarande. Är riktigt sugen på att dra till Göteborg och Rondo för att kolla på han. Får väl se om jag får mig med farsan kanske. =) Vore riktigt jävla kul!!

Jaha, men idag är jag ledig. Det är skönt. Jag sov helt underbart inatt. Det var längesen jag sov så gott.
Vad händer idag annars då? Jo, jag ska nog in till Kalmar idag. Har blivit sugen på en ny tatuering. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha än, men det lutar åt mitt födelseår. Något mer kanske. Typ ett "E" för Ekholm, eller hela efternamnet. Jag vet inte än. Jag ska kika lite iallafall på olika texttyper hade jag tänkt.

Hur ser veckan ut då? Jo, jag är ledig idag och imorgon. Ikväll är det fotbollsträning, likaså på onsdag. Sen blire jobb onsdag, torsdag och fredag. Sista matchen på lördag mot Flerohopp. Antingen blir det till att spela eller blir det öla och titta! =) Så ser det ut nu. Japp japp.


På återseende!

Förväntningar

Onsdag förmiddag

Ska man gå in med låga förväntningar eller ska man hoppas på det bästa? Jag gjorde väl det misstaget att hoppas på det bästa, optimist som man är. Men jag fick ju trots allt lite hjälp med att tro det. Jaja, nu är det som det är.

Träning ikväll! Tagga!!


På återseende!

Spinning

Torsdag kväll

Jepp jepp. Jag har börjat med spinning. Det är jobbigt har jag kommit på. :P Men samtidigt är det kul. Ska köra andra gången ikväll. Hade tänkt att köra minst 1 gång i veckan till att börja med. Sen när man har kommit igång kanske det blir 2. Har ju fotboll 2 ggr i veckan oxå. Men det löser sig säkert.


Imorgon ska S:t Sigfrid krossa Bodabruk!!


På återseende!

Ledig

Tisdag eftermiddag

Suck! Jag måste köpa mig en diskmaskin alltså. Jag tröttnar på att diska apmycket en gång i veckan. Varför gör jag det inte oftare då? Nej för att det är SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Idag känns allt tråkigt också. Var värdelös på matchen i söndags och har varit nere sen dess. Tränade inte igår heller pga det. Men jag ska ner imorgon och träna iallafall. Såg på träningsschemat att vi ska börja 17.30. Då hinner jag ju bara träna en knapp timme med tanke på att jag slutar efter sex. Aja, vi får se.

Får väl se vad som händer ikväll också. Väntar på besked ifrån en som kanske ska hit. Mmm! Nehe, om man ska lägga sig i soffan och sega framför teven resten av dagen istället för att göra nytta som att städa och diska. Japp! Det får det bli. Suck igen. Jag behöver något positivt i mitt liv nu känner jag.


På återseende!

Jaha?

Lördag kväll

Fan! Jag blir så jävla osäker! Inte ett ljud?! Ska jag lugna ner mig eller ska jag fortsätta? Nej 3 stycken räcker. Så! Nog om det!

Var i Kalmar idag och kollade när Madesjö spelade riktigt bra och tack vare deras målvakt Tova Lemon lyckades vinna idag. 3-2 blev det till Madesjö mot Ifk Kalmar. Helt klart rättvist.

Jag har varit hos Offe och kollat Sverige spela lite fotboll. Sverige vann helt klart rättvist med 2-1. Jag tycker inte ens Ungern skulle fått straff. Fan, Isaksson var ju nära på att ta den. Men iallafall så vann dom. Tack vare Elm och Elmander. Matchens lirare!

Ikväll förlorade vi (S:t Sigfrid) mot Johansfors och chansen att gå upp som bästa lr näst bästa tvåan försvann. Men nu gäller matchen på söndag istället mot Lindås/Långasjö. Jag hoppas göra en stormatch! Jag gjorde det senast hemma mot Emmaboda då jag höll nollan. Jag vill utvecklas som målvakt! Jag blir bättre efter varje match och träning. Sakta men säkert. Jag har ju bara trots allt bara varit målvakt den här säsongen och gjort ett helt okej jobb. Enligt mig och fler därtill. Jag hade funderingar på att byta till en annan klubb. Vilken det är spelar ingen roll utan det var bara en tanke jag hade ett bra tag för att utvecklas som målvakt. Men jag kände efter lite extra och kom fram till att min hjärta tillhör S:t Sigfrid! Härligt folk och jag trivs riktigt bra!


På återseende!

RSS 2.0