Napa!

Måndag morgon

Som vanligt när det är något kan jag inte sova riktigt kvällen innan. Det var alltid så varje gång jag skulle iväg och tävla med badminton. Jag kunde bara inte somna på kvällen. Likadant igår. Jag kände mig endå rätt så trött. Men icke. Nehe, jag fick ta och läsa lite. Somnade väl runt ett, halv två. Sen vaknar jag vid halv åtta!! Suck. Men men, nu är jag uppe. Ska snart fixa mig lite frukost. Vi åker inte förrens vid tre idag. Incheckningen är tio i fem. Och det bästa är att vi åker från Växjö. Slippa åka till Malmö lr någon längre stans. Men nu ska jag käka frulle sen packa det sista. Vi hörs om en vecka!!!

HEJDÅ SVERIGE!!!På återseende!

Tufft

Lördag kväll/natt

Ja, det var tufft och jobbigt. Men på något sätt väntat. Magkänslan. Den hade rätt. Fast det är bäst så här.
Jag tror det var bäst att du sa något. Jag hade aldrig...vågat? Eller snarare velat. Jag har inte samma press. Jag njöt utav det när det väl hände. Och SOM jag njöt. Allt kändes rätt. Helt sjukt egentligen. Men som sagt, det är bäst så här.


På återseende!

Ta en öl!

Lördag eftermiddag

Jag tog mig nyss en öl. Det var gott! Det är så semester ska vara. Göra lite vad man vill. =) På tal om det så åker jag och brorsan till Halmstad imorgon. Eller ja, vi ska bo på en camping vid Ullared, för att sedan ta oss till Halmstad och kanske vidare neråt Skåne.

Får väl se vad som händer ikväll. Fest eller lugnt? Vi får se.


På återseende!

"Skriv skriv skriv"

Fredag kväll

"Skriv skriv skriv" fick jag som kommentar. =) Ja, okej Fanny. Jag ska skriva så du får reda på lite mer om mitt liv. Haha.

Nu har jag iallafall semester. Dagen på jobbet har varit i ett lagom tempo. Skönt att inte behöva stressa halft ihjäl sig nu så här innan semester. Jag cyklade hem i iver att ha semester. Jag vände bara i lägenheten för att dra hem till morsan å farsan en stund. Jag hämtade den oerhört läckra bruna resväskan. Fulsnygg. =) Efter att ha hämtat den så blev det systemet. Måste ju ha lite dricka nu när man har semester. Efter att ha fått hem det och lagat mig lite mat så satte jag mig och spelade lite PS2. Då kom arbetsdagen fram. Jag blev trött och inte alls lika på som jag var förut. Kollade upp lite vad som händer ikväll. Det är väl inte allt för mycket. Blev erbjuden att komma och hälsa på mina kusiner och moster i Kalmar men nu när jag sitter här och har öppnat min första öl så känner jag tröttheten i hela kroppen. Det lutar åt en lugn fredag. Hade lite påtryckningar från några att följa med ut på Vallen men nää. Dels så tillåter (fortfarande) inte min ekonomi detta! Fan vad jag hatar att snåla!

Jag och Christopher åker troligtvis till Halmstad på söndag. Ring gärna! =) Smsa går också bra.
Vi ska nog till Ullared en sväng också. Kanske Skåne också. Säga hej till Måns och Peter (kusinerna). Det var alldeles för längesen man träffade alla dom. Har alltid trivts med  min farbror och hans familj.

Nehe, vi får väl se om man tar sig utanför dörren ikväll.

På återseende!

Överseende.

Tisdag morgon

Då var det dags igen. Det var nästan en vecka sen jag skrev senast. Ni får ha lite överseende med att jag inte skriver. Jag har tappat intresset lite. Det går i vågor det här. Ibland vill man skriva precis allting som händer och ibland känns allting bara trist.
Jag har iallafall bara fem arbetsdagar kvar! Sen börjar min härliga semester. Då väntar Cypern och Ayia Napa. Det ska bli härligt som fan!
Sen finns det några andra planer också. Skåne? Polen? Liseberg? Ja, det är sånt som märks iallafall.
Vi får väl se hur mycket jag börjar skriva nu. Kanske blir mer på semestern. Vem vet?


På återseende!

OJ!

Tisdag morgon

Det var allt ett tag sen jag satt här nu! Men nu är jag här på min lediga dag och äter frukost. Ska snart iväg till Kalmar med John å Johan.
Jag lägger upp lite bilder på vad som har hänt :)


Jag som kortklippt
Jag är kortklippt nu för dom som inte visste det.


Våra härliga grannars bil på midsommar


Varit i Kalmar på Musik på Larmtorget


Festat nere i Vita sand


Det var lite av mycket.

På återseende!


Jobb och träning

Onsdag morgon

Jaha, idag jobbar man till kvart över sex sen blir det fotbollsträning efter det. Så ser den här dagen ut. Men jag har hade en trevlig kväll igår faktiskt =)
Efter att ha spenderat nästan hela dagen i lägenheten hörde John av sig och undrade om jag skulle med han och Johan in till Kalmar för att käka lite. Så vi drog in till Kalmar och satte oss på Athena och åt gott! =) Vi konstaterade att vi blev serverade av Elin Nyborgs look-a-like. ;-) Efter vi hade ätit klart gick vi bort och satte oss på O´Learys. Vi började med att sitta inne i värmen där både Johan och John höll på att svettas ihjäl medans jag som satt vid dörren hade det svalt. Sen precis när vi skulle gå blev vi erbjudna en plats utomhus och det var mycket skönare. Så vi satt där en stund, Johan och John beställde en öl sen efter det tackade vi Kalmar för ikväll och åkte hem.

Vallen på fredag? Kanske. =)


På återseende!

RSS 2.0