Fussball

Måndag kväll

Jaha, då var första dagen i veckan avklarad. Då återstår det bara sex dagar.
Jag har varit ledig idag, men jag vaknade vid halv 9 utav att NBAB var tvungna att klippa häcken just idag när jag är ledig. Men jag bara skulle ligga kvar. Höll på att somna men några sms och vips! Så kunde man inte somna om. =(
Imorgon är jag också ledig. Då lär dom väl klippa gräsmattan lr något sånt.

Jomen dagen har sett ut så att jag låg i sängen till 12 ungefär. Masade mig upp och satte på datorn. Facebookade lite för att sedan äta köttbullar och potatis hos morsan. Sen efter det så drog jag hem, pendlade mellan soffan och datorn. Sen blev det sängen. Bestämde för att spela in matchen Sverige - England så jag kunde kolla på den med Tova ikväll. Men VHS är inte var det en gång varit. Jävla skit rent ut sagt. Så efter mycket möda och stort besvär kom vi fram till att det inte gick. Så vi kollade på teve istället. Sen blev klockan dags att åka hem. Vissa har ju skola imorgon medans en annan är ledig ;)

Men imorgon blir det kanske Kalmar. Får se, jag bestämde mig för att åka in dit på lördag för att kolla lite fotboll. Nej, inte Kalmar FF. Usch. Kanske tar mina ärenden på lördag...hmm. Jag får se.

Spelade även match igår mot Emmaboda. Fan vad dåligt organiserat det var. Vi fick inte bollar förrens en kvart innan matchstart! Även västar och koner fick vi vänta med. Jag trodde det var bättre organiserat i Emmaboda som endå får räknas som en fotbollsstad med alla sina lag! Aja, jag stod i mål och vi lyckades få 2-2 som endå var helt okej. Vinst till oss hade inte varit orättvist. Lite mer sammanfattning av matchen hittar du på http://sigfrid.org i gästboken.

Det här får bli allt för idag.

På återseende!

Mitt i veckan

Torsdag morgon

Ja, nu är vi mitt i veckan. 2 dagar ifrån måndag och 2 dagar ifrån söndag.

Ikväll ska jag börja med en sak jag har sagt länge jag ska göra...jag ska börja spinna. Japp, jag jobbar till kvart i sju. Åker hem och äter något sen iväg till friskishuset för att cykla en stund. Hade tänkt att försöka hinna minst en gång i veckan helst fler. Sen har jag min lilla "träningshörna" här i lägenheten med 3 redskap, är väl tänkt att jag ska försöka använda dom lite också. Men vi får se, jag är alltid så lat här hemma. =/

Jag ser iallafall fram emot helgen.
Fredag är det fotboll på Gårdsryds IP. S:t Sigfrid - Örsjö. Sen kanske blir det ugång. Får se hur det blir med det.
Lördag så blir åter till fotbollsplan i Sigfrid. Vi har fest med laget. Massa roliga lekar! =D Sen på kvällen blir det till att laga lite mat, kolla på film och ha det trevligt. =) Kanske tar sig ner till badhusparken och Vikingsfesten.
Söndag så jobbar jag, det är inte lika roligt. =P Men sen på kvällen blir det till att ta sig till Emmaboda och spela fotboll.

Får väl se om det blir någon slags sammanfattning om jag pallar ;)

På återseende!

Lång tid ingen sedd

Tisdag förmiddag

"Long time no see"

Jaha, återigen var det längesen jag skrev. Men idag är jag ledig och har en städ-och tvätt-dag. Så nu har jag varit nere och lagt i 2 tvättar. Sen har jag bara en kvar. Men skiten lär ju inte torka för våran torktumlare är knasig och vill inte torka tvätten.Men men, sen har jag även varit och pantat lite sen festen i helgen. Ja, den förra helgen åxå. Det var inte meningen att jag skulle ha fest nu den här helgen. Men efter några sms hit och några sms dit så blev det tydligen så. Spontanfester är oftast dom roligaste. Det blev lite Buzz och mycket Sing Star! Jag var kung som vanligt ;-)
Jag hade riktigt trevligt. Mycket trevligt sällskap åxå :)

Får väl se om det håller i sig med skrivandet nu. Jag jobbar rätt mycket resten av veckan men man vet aldrig. Jag kanske får ett infall till. Men det var allt för denna gången.


På återseende!

. . . .

Tisdag eftermiddag

Jag vet inte hur jag ska känna. Just nu väntar jag. Jag väntar på hur jag ska känna. Inom en timme vet jag. Tror jag. Återstår att se...

Väääldigt länge sen

Tisdag natt

Det var längesen (igen) jag skrev här sist. Har inte haft lust.
Men nu var jag tvungen att få ut lite saker ur mig.

1 gång, kanske 2 gånger kan jag ta skit. Men faan inte 3 gånger på en och samma kväll.

Jag trodde jag skulle skriva hur mycket som helst. Men nej...jag förlorade en vän ikväll. Vän ja..från mina ögon sett iallafall. Jag kan inte klandra henne. Men samtidigt tycker jag det var...falskt? Nja, dumt snarare att inte säga något tidigare.

Det spelar ingen roll hur mycket jag än skriver för ingen kommer fatta något iallafall. Blandade känslor. Arg, ledsen, sur...


Borde radera detta inlägg. Kanske imorgon.

RSS 2.0