Första division 5-matchen...

Igår gick bilen till Vissefjärda och matchen mellan då hemmalaget Vissefjärda och St:Sigfrid!

Härligt att se gänget på planen igen. Trots massutflykten från Sigfrid så var det endå många från förra året: Holm, Jeppe, Henke, Robin och Jonte!
Sigfrid började bäst och rullade bollen mot hemmalaget som var storleken större på planen men dock inte i första halvlek! Sigfrid var mer bollskickligare och spelade ut Vissefjärda medans dom utnyttjade sin storlek och tryckte ifrån dom mindre Sigfridsspelarna.

Det stod 0-1 i paus och det kändes som att övertaget med Dennis Weidfors som spelfördelare i Sigfrid skulle fortsätta trycka på i andra men Vissefjärda kom ut som det bättre laget och det var ombytta roller! Vissefjärda fick också utdelning och gjorde 2 mål på 5 minuter. Sigfridsspelarna såg ut att hänga med huvudet men började titta uppåt och Joel Edvinsson hittade Dennis panna och 2-2 var ett faktum! Med ca 10 minuter kvar av matchen så var det nervöst för båda lagen då det svängde både fram och tillbaka. Båda lagen hade chans att avgöra men lyckades inte sätta dit bollen.

Med sett över hela matchen så är 1 poäng till båda lagen helt klart rättvist! Jag tycker att Niklas Holm och Teddy Rydberg gör ett riktigt bra jobb som mittlås i backlinjen! Även Dennis på mitten gör det riktigt bra! Sen även Jonte på topp som gör 1-0 målet får + i matchen!

Det enda som var fruktansvärt irriterande var myggen som nästan åt upp en i slutet av matchen! Myggspray får bli nästa inköp!

Det var veckans match i Barometern åxå så jag såg David Winberg studera matchen! (http://www.barometern.se/blogg/fotbollsbloggen/)

Imorgon spelar Örsjö borta mot Skruv! Jag är dock inte med utan ställer mig i kassen på söndag istället hemma mot Lindås/Långasjö!