Nybro Open

Då har Örsjö gjort sitt i Nybro Open 2011. Vi gjorde det bra och lyckades ta oss till kvartsfinal där Orrefors satte stopp för våran framgång trots bättre spel från vår sida.
Själv så spelade jag inget utan agerade andra-målis utifall det skulle hända Poppe något. Lite tråkigt att stå vid sidan av hela Open när man har sett fram emot det och är så himla spelsugen. Men Poppe gjorde det bra. Tycker inte han kan ta på sig något utav målen. Nu har vi tyvärr uppehåll i 2 veckor!

Här kommer resultaten:

Örsjö - Nybro IF U  0-1
Örsjö - Pukebergs BK  2-1
Örsjö - Alsjöholm  0-0

Kvartsfinal:
Örsjö - Orrefors  0-1


Vi gör 2 bra matcher och 2 dåliga matcher.

Första matchen mot Nybro så hänger vi inte med alls och gör en dålig förstamatch.

Andra matchen mot Pukeberg spelar vi som ett nytt lag och tar ledningen med 2-0 sen lyckas Puke få in ett mål men känns inte lika heta som vi.

Tredje matchen mot Alsjöholm känns bara tråkig. Vi får inte till något spel medans Alsjöholm gör det dom är bäst på (med citat från en av våra tränare): "spelar bonn-fotboll". Kötta och spela tufft.

Fjärde matchen mot Orrefors spelar vi som vi gjorde mot Pukeberg. Vi är heta i närkamperna men får inte riktigt till det. Sen gör Orrefors ett tveksamt mål där Pontus har bollen med händerna men får den insparkad i mål av en av spelarna. Tråkigt att förlora på ett sånt sätt men vi gjorde endå en okej insats.

Nu ser vi fram emot grässäsongen!


Kommentarer
Postat av: Anders Jansson

Surt att du inte fick stå någon match Elvis. Det som är gott att se bilden du lagt ut med Sigfridskläder på!!

2011-01-07 @ 22:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0