Snart seriepremiär...

Usch! Nu är det dags att ta tag i det här. Jag har inte bloggat sen i början av april! Så nu ska det bli lite oftare.

Igår var en speciell dag i 2 bemärkelser. Dels fyllde jag år (26) sen hade vi premiär på Strandängens IP. Planen verkade fin och skön att spela på. Vi hade en bra träning (till skillnad mot sista träningspasset i Kristvalla som inte var bra alls) där Karlsson värmde upp mig och Tobbe. Många bra övningar, sen så var det kittelspel där jag både briljerade (som den Panter jag är) och kanske kunde räddat ett eller annat skott till. Det kändes bra som en bra träning inför seriepremiären på Fredag mot Johansfors (klockan 1 i Johansfors) Nu har vi träning både imorgon och på onsdag också. Tisdagar ska väl bli lite lugnare men jag kan inte träna iallafall. Onsdag blir sista innan premiären! Börjar bli nervös men fan vad kul det ska bli att spela! Det är detta man har sett fram emot hela vintern! Det ska vara lite nerver då =)

Jag måste lägga upp texten som står på framsidan av Örsjös hemsida som Petter har skrivit. Jävligt taggande och bra skrivet:

Då är det äntligen dags att dra igång säsongen 2011. Planeringen har pågått sedan i höstas, där vi la upp en strategi hur vi skall jobba i framtiden. Jerry valde att stiga åt sidan på tränarfronten, efter många bra år som tränare och spelare, men han kommer hjälpa oss även i fortsättningen! Erbjudande om att anställa Thomas på halvtid dök upp, vilket vi nappade på.. Detta kommer avlasta oss andra i föreningen så vi kan lägga energi och tid på det vi "ska" göra. Vi började planera inomhussäsongen, träningsmatcher, tänkta nyförvärv och mycket mer. Spelarna med Mattias i spetsen ville åka på träningsläger, vilket blev en succé och där det största målet var att sammansvetsa laget, så alla ni som hade roligt på lägret är skyldig Bobban en riktig gentjänst för allt jobb han lagt ner på detta! Efter mycket möda och stort besvär i vinter så står vi nu Mycket bra förberedda för seriestart på fredag, vi har tex orkat med att träna 21:30-23:00 på många av vinterträningarna, bara det visar hur stort hjärta det finns för klubben och hur bra gemenskap vi har i laget. Laget har blivit, som vi kallar det internt, en Familj! För det handlar inte bara om fotboll, utan även om välbefinnande och att må bra tillsammans, då kommer även framgångarna. Vi har en fantastisk bred trupp, med många möjligheter, och ingen spelare är given att få spela. Detta gör att man måste visa att man vill spela, då kommer man också få göra det. Vi har ju även flyttat upp reservlaget i B serien för att få bättre motstånd och för att vi tror att det kommer utvecka hela laget, ibland kommer det nog vara så att vi möter bättre motstånd i reservserien än i a-laget.. Vi har nog Aldrig haft bättre förutsättningar i föreningens historia än vad vi har just nu, vi har spelat i högre divisioner, men aldrig haft så många ungdomar, så bra gemenskap eller så bra ekonomi i föreningen som nu, så nu knyter vi näven och.....

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!

Varmt välkomna till en ny säsong med Örsjö IF 2011



Kommentarer
Postat av: T.idensjö

Bara tur räddning på mitt härliga skott juxD

2011-04-19 @ 15:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0