S:t Sigfrids IF - En klubb i kris?


Det är ingen rolig sits Anders Jansson, ordförande i S:t Sigfrid sitter i. Med ett fåtal spelare från startelvan förra året ser det inte bra ut inför division 5. Visst så har dom fått ett gäng killar från Trekanten och Smedby. Unga killar. Dom är duktiga men håller det i femman? Kommer dom stanna i femman eller flytta ner till sexan? Det går ju en massa rykten i gästböcker osv.

Det som hände var rent ut sagt en domino-effekt. Den ena efter andra valde att lämna Sigfrid. Det började med Daniel Häll till Nybro och fortsatte därefter. Snart så var nästan hela starelvan borta. Sorgligt med tanke på att nästan alla hade lovat att stanna kvar i laget.

Serieindelningen är inte allt för rolig heller. Man kan ju säga att dom hamnade i "fel" femma. Långa resor gör det ju inte lättare att locka folk.

Jag vet hur det att spela i ett lag efter att nästan en hel startelva har lämnat laget. Andra året S:t Sigfrid spelade i division fem så var det jättemånga som lämnade klubben. Det var olika anledningar som folk stack för då. Men det var tufft! Misstaget vi gjorde då var att ha ett b-lag. Visserligen hade vi det ihop med Kristvalla. Men dom hade också dåligt med folk så det var tungt. Många fick spela dubbla matcher den säsongen. Jag spelade nästan alla både a-och b-lagsmatcher. Det jag vill ha sagt med allt detta är att jag hoppas att Sigfrid stannar kvar i femman och krigar! Det har diskuterats om det är värt att vara slagpåse i femman eller mittlag i sexan. Men med rätt inställning och hjärta så håller sig Sigfrid kvar i femman dom närmaste åren!


Nu blir det ju ett annat lag istället för Pukeberg som lyckligtvis fick en gratisplats i fyran pga ett annat lag som hade dragit sig ur.


Kommentarer
Postat av: Du vet vem

Klart dom är i kris men varför alla lämnade vet nog du oxå. eller varför lämnade du ;)

2010-12-16 @ 19:40:43
Postat av: Adam

Jag vet varför alla lämnade. Det är som jag skrev. En domino-effekt.

Jag hade bestämt mig tidigt att byta klubb. Jag var den första att lämna.

2010-12-17 @ 16:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0