Skärpning...

Nehe, det är alldeles för dåligt skrivande nu!! Måste försöka få igång skrivandet på riktigt nu. Fast det är lite annat som tar upp dagarna också.

Vi stod över den senaste omgången och hade bara en B-lagsmatch i söndags. Då mötte vi Torsås på en fruktansvärd dålig plan! Men man är väl bortskämd på Strandängen.

Vi började matchen riktigt bra...rullade boll och spelade ut Torsås i vissa stunder. Dom kom till några anfall i slutet av första men hade ingen riktigt farlig chans. Vi satte tyvärr ingen av våra chanser så vi gick till paus med 0-0. Solen stekte på och istället för att vi fortsatte trycka på och spela bra så kommer Torsås ut som ett helt nytt lag och spelade ut oss och tryckte på! Vi spelade förvirrat och lyckades inte med så mycket tyvärr. Torsås gick till slut utdelning och 1-0 var ett faktum! En spelare kom in på vänsterkanten och la in bollen bredvid mig.

Vi börjar spela lite bättre efter målet och hade några chanser men lyckas tyvärr inte få in bollen. Istället kom Torsås i ett uppspel på högerkanten och får ett skott på mål men jag lyckas rädda, men efter mycket sparkande hit och dit så hamnar bollen hos en hemmaspelare och lägger enkelt in bollen. Efter det så har vi inte så mycket efter det och åker hem med en sur förlust!

Men nu är det nya tag med A-laget på lördag borta mot Skruv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0