Ribbträff och gubbsnusk!

Jag bevittnade matchen som tog Johansfors till serieledning i fredags! Alsjöholm stod för motståndet. Jag kom dit en kvart efter matchstart och det hade redan blivit 2 mål. 1-1. Jon hade tydligen gjort årets mål i Alsjöholm med ett jävla kanonskott och Johansfors hade gjort mål via en hörna. Alsjöholm hade nog hittills årets hårdaste skott i ribban. Jag tror att stolparna lyfte från marken...

Det var en liten seg första halvlek med mycket kamp och vilja. Johansfors försökte rulla boll medans Alsjöholm körde den klassiska "långa bollar på bengt"-fotbollen! Men Alsjöholm har alltid varit svåra att möta så 1-1 i paus var inte mer än rättvist.

Det började lite trevande i andra halvlek men alltmer som klockan tickade så började Johansfors äga matchen. Alsjöholm orkade inte. Med en kvart kvar så släppte allt för Johansfors som kunde stänka in 4 (!) mål på ett tröttkört Alsjöholm. Det rann väl iväg lite väl mycket men Johansfors var det bättre laget.

Satt bredvid storbloggaren Marku (http://ahonen.bloggsida.se/) som missförstod nästan allt vad som sades på bänken till han. Tankarna var väl kanske någon annanstans... ;)


Idag har vi hemmamatch med B-laget mot Påryd. På pappret har vi ett riktigt bra lag. Hoppas alla har en jävla inställning idag! Idag ska vi fan ta första 3-poängaren!



Till sist: Grattis mamma på din dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0