Lite jävlar anamma!

Idag mötte B-laget Påryd på Strandängen. Vädret var böljande och det kom en och annan regnskur men sen ordnade det upp sig och solen tittade fram. Men nu till matchen:

Vi började matchen stabilt och stod upp bra mot Påryd. Dom hade ingen speciellt vass målchans medans vi skapade lite farligheter men lyckades inte sätta dit bollen.

Det dröjde dock inte länge in i andra halvlek innan Påryd tar ledningen. Dom kommer på vänsterkanten och skjuter bollen i stolpen som sen går ut till en spelare som får stå helt fri och utan problem lägga in bollen.
Vi skapar inte så värst många chanser men får en farlighet där vi (från min synvinkel) har öppet mål men inte sätter bollen i mål.
Påryd gör 2-0 på en frispark där det blir ett inlägg och bollen touchar en Pårydsspelare och bollen går till vänster intill stolpen. Jag var väl inte riktigt på tårna just då men målet var ett faktum.

Sen är det 3 frilägen som dom får göra mål på där backlinjen inte (orkar?) hänga med.

Det känns efter 2-0 målet så orkar/vill vi inte längre...återigen. Det blir tyvärr så här när folket inte dyker upp på träningarna. Vi är inte samspelta eller orkar spela en hel match. Det är bara att hoppas på att det kommer fler folk snart. Det är tungt att förlora match på match hela tiden! När det inte går så bra i varken A- eller B-lag så sätter det sig i hjärnan. För mycket motgångar är tungt och psykiskt jobbigt när man inte har det där flytet med sig. Vi får hoppas på att bollen börjar rulla vår väg snart....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0