Matchen mot det danska laget idag började ...

Matchen mot det danska laget idag började bättre än väntat! Det tog inte många minuter innan Herman kunde stänka in 1-0 och efter kanske 20-30 minuter hade vi 3-0 och det kändes som en lätt match. Men allt efter tiden gick så kom danskarna in mer och mer i matchen. Danskarna fick en dubbelchans på att göra mål men pantern i målet lyckades hålla tätt. Men det dröjde inte så värst länge innan motståndarlaget lyckades få in ett mål. Efter dåligt backspel och misslyckade rensningar så kom till slut bollen till en rödvit spelare och la in reduceringen. Andra halvlek är inte så mycket att snacka om. Dom har ett skott på mål och vi känner oss så pass säkra så vi skickar upp målvakten på en hörna utan resultat tyvärr. Resultatet slutade 9-1 till Örsjös favör. Dagens plus går till 4-målsskytten Herman och till Simon som spelade fram till nästan hälften av målen idag. Imorgon väntar hårdare motstånd! På återseende!