Premiären avklarad

Vi kom till ett stekhett Johansfors med 15 hungriga killar som alla var sugna på seriepremiär.
Vi började bra och rullar boll. Vi har spelet men varken vi eller Johansfors kommer till några farliga avslut. Med kvarten kvar så kommer en JIF-spelare nästan fri men har Björn bredvid sig som ligger precis steget bakom och så får JIF-spelaren ett snabbt avslut som jag inte hinner reagera på. Sen blir Rickard frispelad på vänsterkanten, kommer förbi målvakten men blir fälld i samma stund. Det blir straff och frilägesutvisning. Solklart! Ricke tar själv straffen och sätter den säkert och 1-1 är ett faktum.

Vi börjar lite trevande i andra och en stund in i halvleken så äter sig Johansfors in i matchen och vi är inte alls på tårna. Dom kommer i några halvfarliga chanser på kanterna men inget avslut på mål. Med 20 minuter kvar börjar vi spela igen och har ett otal chanser som vi vanligtvis sätter varje dag i veckan, men olyckligtsvis inte idag. Matchen slutar 1-1. Det känns som vi tappar 2 poäng och Johansfors vinner 1! Matchen är lite ful i andra men annars rätt så bra spel med två lag som vill spela boll. Nu tar vi nya tag med hemmapremiär den 28:e april!!