Recept!

Torsdag kväll

Jag gjorde mig en jättegod sallad förut! Här kommer recept:

Kokt nypotatis
Sill
Salladsmix (Jag hade fransk salladsmix)
Rödlök
Fetaost
Färska champinjoner
Gräslök
Gräddfil

Skär skivor av champinjonen och stek den lätt på stekpanna med olja och salt. Låt svalna.
Skär sedan ner potatisen, sillen, rödlöken i bitar och lägg ner i en skål.
Smula fetaosten (vid hel fetaost) och häll i skålen.
Lägg sedan ner salladsmixen, champinjonerna och gräslöken. Blanda runt.

Lägg sedan upp på tallrik med en klick gräddfil på och njut! Jätteenkelt och jättegott!


På återseende!


Pengar och träning

Torsdag eftermiddag

Det är fortfarande undebart väder ute men idag har jag inte känt för att sola. Jag kom nyss hem ifrån morsan å farsan. Jag skulle åkt dit å sola tänkte jag, men när jag kom fram hade jag ingen lust alls. Så jag gick in och fikade istället. =P

Jaha, ikväll är det träning. Hoppas det blir lite svalare till kvällningen så man slipper svettas i mängder.

Jag lirade lite poker igår med Häll, PJ, Ante. Det gick bra. Jag gick plus så nu har jag pengar igen. Dagen innan löning. =P
Vi tittade på USA - Spanien igår. Jag sa redan innan att USA skulle vinna. Jag hade det på känn. ;)
Jo nu när jag väl har pengar så handlade jag. Jag var jättesugen på sill och nypotatis så jag åkte till Willys och handlade. Jag kokte potatisen med dill, rödlök och massa salt. Mums var det!  Men jag hade glömt gräslöken. Typiskt! Så jag cyklade bort till Kvantum för att kirra det. Så träffade jag Carro. =) Hon hade schyssta meloner =D haha. Vattenmeloner som såg riktigt gott ut. Men jag var hungrig som fan å sa typ bara hej. ^^
Men det var allt för idag!

På återseende!

Hej å hå!

Onsdag förmiddag

Jaha, igår var man i Flerohopp och agerade lagledare för S:t Sigfrid. Har fått hoppa in dom senaste matcherna. Och det har gått bra.  =) Vi vann med 3-2 mot Flero. En spännande match dom sista skälvande minuterna då Flero tryckte på med allt dom hade.

Idag är andra dagen jag är ledig, igår solade jag lite hos morsan å farsan. Tänkte göra likadant idag med. För att jag har en sån pyttebalkong så jag pallar inte sitta där. Mycket enklare att ligga på gräsmattan hos päronen.
Jag borde åka iväg någonstans för att sola och bada. Men jag pallar inte. =P Dels för att jag väntar tills på fredag för PENGAR! =D Löningsdags igen. Dom är mer än välkomna nu då det har varit lite skralt med tanke på utlandsresan. ÅH vad skönt det ska bli att komma iväg. Senast var 1998, då var familjen på Mallorca. Nu blir det Cypern med fyra polare. =D

Jaha, det var väl allt för idag!

På återseende!

MIDSOMMAR!

Söndag kväll

Jaha, årets midsommar spenderades i ett tält på Grönhags camping. Det har varit en bra midsommar =) Det har hänt både roliga, tråkiga och överraskande saker. Jag kan ju börja med det tråkiga. Det var ett knivslagsmål på våran camping där en kille olyckligtsvis dog. =/ Han blev knivhuggen och dog i ambulansen på vägen in till sjukhuset. Det är fan sjukt!

Men iallafall, på fredagen drog jag, Jonas, Kajsa och min bror in till Lundegård där vi träffade Koffe, John, Johan och alla andra. Dansade lite, skojade lite. =) Gutt som tusan. Sen hände det en överraskande sak på Lundegård också. Träffade en som jag verkligen inte tyckte om mig. Men öppnar man bara munnen och börjar prata så brukar allting lösa sig. =) Se på tusan alltså.
Hade det bra med Henke, Johan, Jocke och Emma som kom på lördagen. =) Vi var ett härligt gäng och lyckades roa oss själva i regnet.
Jag var dock inte på topp på lördagen. Hade ont i huvudet nästan hela dagen och kvällen så det blev väldigt tidigt då. Men det kanske var lika bra med tanke på att man ska jobba på måndag. Tillbaka till verkligheten på måndag. =)

På återseende!

Helgen

Måndag morgon

Det har verkligen varit en toppenhelg. Som vanligt när man träffar dig! =)
Lagade jättegod mat i fredags, kollade film och drack gott vin. Åkte till morsan på lördagen och åt sill och nypotatis. Sen åkte vi till Bäckebo och var där hela dagen. Lagade mat och gjorde wunderbar efterätt! =D Som sagt, en toppenhelg! =)

Det var allt för idag.

På återseende!

Frukost...

Torsdag morgon

Jaha, då var det dags för frukost igen. Och som vanligt när jag äter frukost och bloggar börjar jag sent.
Träning ikväll också. Idag fortsätter väl "kvartssamtalen" med spelarna. =P Jo, Festim och Mille pratar enskilt med varje spelare vad dom har för åsikter så här långt om dom, träningarna osv. Det är bra att göra så tycker jag. Då får man säga vad man tycker. Det är ju enklare att göra det ensam med dom än på träningar när alla är med.

Snart är det fredag också. Caisa kommer hit imorgon. =) Det blir en lugn kväll i form av film och lite mat antar jag.


På återseende!

Nära

Nu är det nära till...
Jag har det i halsen...
KOM UT NU DÅ!

Jobbe

Onsdag morgon

Snart börjar man jobba då. Jag jobbar två kvällar i rad nu. Sen på fredag slutar jag vid fyra. Det är skönt =)
Undrar lite vad som händer i helgen. Match på lördag. Sen om man får vara med vet man ju inte. Kanske sitta på bänken.
Men sen så kommer ju du hem också! Äntligen! Ska bli så skönt att få träffa dig igen.
Allt för idag.

På återseende!

Mellanmål och kvällsmat

Tisdag kväll

Jaha, nu äter jag kvällsmat. =) Två skinkmackor med paprika på. Gul. Sen vaniljyoughurt med frysta hallon. =)
Förut åt jag mellanmål! Jo Malin, det heter så =P

Jag har jobbat i hanemåla på min lediga dag. Jag fick hoppa in extra. Men det gör mig ingenting. Det var kul att komma dit igen.

Alltså det är snart midsommar. Det är nästa vecka! Tiden går foooort! Det blir tält. Inte ett sketet litet 3-manna eller något sånt utan ett stort militär-tält =D

Nu har jag ätit upp och ska fortsätta spela PS2.

På återseende!

REGN!

Måndag morgon

Jaha, då vaknar man upp på sin lediga dag och hör att det regnar. Hur kul är det då?
B-laget spelade match igår. Jag var inte med och det var väl tur. Det blev förlust med 9-0. =O Men då mötte dom ett Lindås med 6 st A-lagsspelare. Sen blev vår målis utvisad också. Så kan det vara.
Det blir tufft schema för oss nu.
Lördag: Match med A-laget borta mot Boda
Söndag: Match med B-laget hemma mot Vissefjärda
Måndag: Träning
Tisdag: Match med A-laget hemma mot Skruv
Onsdag: Träning

Kul!


På återseende!

Frukost

Fredag morgon

Jaha, nu har jag ätit upp frukosten. 2 mackor och en tallrik med yoggi. Varje morgon jag jobbar. Likadant, det enda som kan skilja är vilket pålägg, vilket sorts smörgås och yoggi. Ja, i princip allt. Omväxling förnöjer =) Jag jobbar i helgen och det känns väldigt bra. Jag ska ha en lugn helg och ska hitta mig någon som vill titta på "Så ska det låta". Jag har inte sett ett enda program än. Jag vet inte ens om det är ikväll eller om det har slutat. Aja, det märks.

På tal om att märka. Igår när jag var i Kalmar så började mina ögon och näsa rinna. Bara lite, men endå. Då kom jag fram till det jag hade anat en längre tid nu. Jag har pollenallergi. Väldigt lite men endå. Håller det sig på den här nivån är det inga problem.
Undrar om jag ska ta mig tid att dammsuga lägenheten i helgen. Förmodligen inte för att jag lär vara så trött efter jobbet. Kanske på måndag.

B-laget spelar på söndag och jag ska inte vara med. Dom spelar borta i Långasjö och dit orkar jag inte ta mig efter jobbet. Tråkigt att inte få vara med och spela. Men det kommer ju fler matcher!

På återseende!

Macka

Torsdag kväll

Ibland har man problem med rubriken. Det är bara så.

Jag skrev igår att det var mycket, nu är det en mindre sak att "bekymra" sig om.

Imorgon är det fredag. Många som tar studenten. Jag önskar all lycka till dom! Jag minns själv hur kul det var. =D
Jag jobbar imorgon och helgen. Så för min del blir det lugnt. Har varken råd eller lust med så mycket mer. Pengarna rusade iväg när man skulle betala resan. Men det är skönt att ha det gjort. Jag var väldigt besvärad igår över pengafrågan. Men det har löst sig nu och det känns bra. Det är tur man har familjen som hjälper en. Morsan har varit en enorm stöttepelare. Jag är glad att jag har min lilla mamma. =)
Nehe, det var allt för idag.

På återseende!

Fem kilometer

Tisdag kväll

Jaha, nu har jag sprungit Linnealunken. Notera att jag sprang. =) Ja, det var första året jag orkade springa hela fem kilometer. Jag har orkat ungefär fyra kilometer innan. Fram till vattenpausen. Men jag sprang bara förbi i år. Jag stannade bara en gång när mitt skosnöre gick upp. Jag sprang på 26 minuter. Jag hade legat på 24-25 om jag inte sprungit förbi bilen och lämnat jackan. Jag är iallafall nöjd. Hade trevligt sällskap efteråt med mina arbetskamrater på Strandvägen plus lite annat måltidsfolk =)

Jag har skaffat mig ett beroende tror jag. Singoalla Lakrits! F*CK vad gott det är! Alla lakritsälskare - pröva det!

Jag är ledig imorgon, då måste jag få tummen ur och städa, och tvätta också.

Det är rätt mycket nu, privat alltså. Inte nödvändigtvis negativt utan bara att man måste ha koll på allting.
Men det var allt för idag!

På återseende!

RSS 2.0